Şimdi sizleri Almanya'ya, Gönül Hanım'ın evine götürüyoruz. Ev sahibimiz, tarz olarak kendine modern stili rehber edinmiş ama işin içine özgün yorumlarını da katmadan duramamış.

Ev sahibimizin dekorasyon felsefesi zıtlıklar üzerine kurulu. Onun için, hem ruh hem de görünüm olarak zıt renkler bir arada güzel. Tıpkı siyah ve pembe gibi.

Tüm ciddiyetiyle salonda yer alan siyah deri koltuk, hemen üstüne kondurulan pembe kırlent ve örtülerle bir anda yumuşayıvermiş. Bu iki rengi kaynaştırma görevini üstlenen beyaz da, ortamın ferahlığında önemli pay sahibi.

Gönül Hanım'ın dekorunun çekiciliğinde tek etkisi olan renkler değil tabi ki! Dekora dahil edilen her parça, farklılığı seven bu ev için özenle seçilmiş: Aynalar, tablolar ve ortama romantizm katan mumlar bu konuda oldukça başarılı seçimlerden...

Salon duvarını süsleyen şömine görünümlü dekoratif uygulama, salonu somut olarak ısıtmasa da ruh olarak ortama sıcaklık kattığı kesin.

Salonu dışında çocuk odasında da kendi dekorasyon ruhunu ortaya çıkaran Gönül Hanım, birçok noktada çok güzel köşeler yaratmayı başarmış.

Sürpriz detaylarla dolu evimize gçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interior_by_gnl 

Buyurun konuk olalım.