Şimdi konuk olacağımız evin sahibiyle tanışıklığımız uzun yıllara dayanıyor. Ev gezmelerimize başladığımız ilk zamanlarda bizi evine konuk eden Zeynep Hanım, aradan geçen iki yılda dekorunu baya bir değiştirmiş. Durum böyle olunca bize de yeniden uğramak düştü.

Eski dekorunda İskandinav stilden yola çıkan ev sahibimiz, şimdi araya modern detaylar ve ışıltılar katmış.

Salonu dolduran konforlu köşe koltuk ve ona eşlik eden çok sayıda kırlent modern stilin dokunuşlarını yansıtırken, dekorda çokça kullanılan boy boy aynalarla da salonun ışıltı ihtiyacı karşılanmş.

İskandinav stili kendine göre yorumlasa da, onun yaydığı keyiften vzgeçmeyen Zeynep Hanım, yeni dekoru da neşelendirmeyi başarmış: Her yerden beliren mumlar, koltukları ısıtan battaniyeler ve loş ortam sağlayan aydınlatmalar mutluluk yayan ortamın önemli detayları...

Yeni dekorda değişen alanlardan biri de duvarlar: Griyle boyanan bu alanlar, üstüne aldığı ayna, tablo ve metal aksesuarlarla daha bir öne çıkmış.

Dekorun önemli tamamlayıcılarının aydınlatmalar olduğuna inanan ev sahibimiz, hem salonunda kullandığı sıra dışı avizeleri hem de yatak odasında seçtiği kocaman aydınlatmasıyla bu konuda ne kadar istikrarlı olduğunu göstermiş.

Göz alıcı aksesuarlarla farklılaşan dekor, şık olduğu kadar keyifli olmayı da başarabilmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sevimli mutfağı, cezbedici yatak odası ve çok renkli balkonundan da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @zeynepshome

Buyurun konuk olalım.