Şimdi sizlerle uzak diyarlara, Tuğba Hanım'ın evine gidiyoruz. Birçok kişinin hayallerini süsleyen müstakil bir eve sahip olan ev sahibimiz, Fransa'da yaşıyor.

Sıfırdan inşa edilen bu evin her detayıyla özenle ilgilenilmiş. İskandinav stili evinde yaşatmak isteyen ev sahibimiz, yüksek tavanları ve pencereli duvarları özellikle istemiş.

Yıkım süreci bittikten sonra, sıra dekoru şenlendirecek parçaların seçilmesinde: Bu süreçte de İskandinav sıcaklığını yansıtacak her parça eve buyur edilmiş.

Evin renk paletinde sabit olan nötr tonların yanına kah turkuaz kah somon rengi eklenerek ortamın canlı ruhu öne çıkarılmış.

Doğallığın oldukça önemli olduğu konuk evimizde, duvarlarda uygulanan doğal taş dekoru ve her detaydan seslenen ahşaplarla natürellik adına olması gerekenler eklenmiş.

Genişçe salonun bir yanında duran yemek masası, pencereli duvarla mutfak bölümünden ayrılmış. Salonun devamı gibi duran amerikan mutfak, yarım adası sayesinde salondan ayrı bir alan haline de gelmiş.

Mutfakta kullanılan ahşap tezgah ve tezgah arası, evin doğal dokusuna uygun şekilde seçilmiş.

Rustik tasarımlı perdeleri, şık ve işlevsel tv ünitesi ve birçok sürpriz parçasıyla buluşacağınız bu evi çok seveceksiniz.

İskandinav stilinin mutlu ortamını hissedeceğiniz evimizle sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @myscandi_home

Buyurun konuk olalım.