Detaylarında kaybolacağınız bir eve götürüyoruz sizi. Başlamadan önce evimizle ilgili tüyo istiyorsanız kısaca şunları söyleyebiliriz: Tatlı mı tatlı, karakteristik ve doğal materyallerin sıcaklığıyla dolu...

Dubleks planlı evimizin, salon ve mutfağı içine alan geniş bir yaşam alanı var. Bu alanın ruhunu yansıtan vintage esintiler, country ve rustik stilin natürelliğinde sunulmuş.

Evin geneline renk veren pastel pembe tonları ve beyaz, salonda grinin etrafında buluşmuş. Konforlu ve romantik tasarıma sahip mobilyalarda sergilenen bu renkler, detaylardan seslenen altın dokunuşlarıyla daha bir görünür halde.

Natürellikten her daim keyif alan ev sahibimiz, dekorunda da bunu cesurca göstermiş: Her köşeden beliren cam aksesuarlar, detayları süsleyen metaller ve evin odak noktasındaki taş duvar bu cömertliğin öne çıkanları...

Salonun hemen yanında duran amerikan mutfak, renkleriyle salonun devamı gibi, doğallığıyla da bir tık ötesi!

Beyaz ve pudra pembenin kullanıldığı mutfakta asıl hakimiyet ahşabın: Ahşap; zeminde, yarım adanın yüzeyinde, mobilyalarda ve duvar dekorunu hareketlendiren panellerde.

Mutfağın çekici noktaları bu kadar da değil! Doğallık konusunda tam notu alan bu alan, sevimlilik konusunda rekor kırıyor: Duvar dekorunda kullanılan panolar, yer yer beliren peluşlar ve birbirinden güzel sunum elemanları, bu alanın geri planda durmasına izin vermeyen belirgin detaylardan.

Fotoğrafları arasında gezinirken duvar dekoruyla seslenen çocuk odası ve sıradışı ev aksesuarlarıyla buluşacağınız evimizden çok şey öğreneceksiniz.

Hiçbir köşesini es geçmeden bakacağınız karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @prettythingsbyme

Buyurun konuk olalım.