Modern stilin bütün detaylarda kendini gösterdiği bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz Büşra Hanım, dekorunu oluşturmaya başlamadan önce ne istediğini belirlemiş: Keyif, rahatlık ve günümüzü yansıtan şıklık!

İstenen ortamı sağlamak için ilk olarak renklere karar verilmiş. Modern stilin pek sevdiği nötr tonlar, ahşaplarla birleştirilmiş. Bir de metallerden yansıyan siyahlar eklenince renkler konusunda görev tamamlanmış.

Ahşap ve metalin kullanıldığı bir dekorda, keyif olmaması mümkün değil. Natürel dokularla sağlanan keyif, seçilen konforlu mobilyalarla devam ettirilmiş.

Dekora doku katma görevi edinen geometrik formlar, ortamı hareketlendirmenin yanında modern stilin görünürlüğünü de artırmış.

Dekorunu istediği özelliklerle oluşturan Büşra Hanım, son olarak da dekoru zenginleştirecek detaylara yer vermiş. Bunun için kullanılan duvar dekorları ve dekoratif objelerle her şey tamam hale gelmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken oldukça kullanışlı mutfağı ve evin diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @busrayaziciol

Buyurun konuk olalım.