Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Derya Hanım'ın yeni evine bakınca bu söze bir kez daha hak veriyoruz. Eski evine de konuk olduğumuz ev sahibimiz, evini biraz daha büyütmek istemiş. Alıştığı semtten çok kopmadan yakınlarda istediği gibi bir yer bulunca da fırsatı değerlendirmiş.

Daha önceki evinden de alışık olduğumuz tonlar, yeni evde de kendine yer bulmuş. Fakat burada renklerin kostümleri değişmiş: Yeni ev, yeni eşya diyen Derya Hanım, salonuna yeni parçalar katarken eski mobilyalarını da yeni evin farklı alanlarında değerlendirmeyi ihmal etmemiş.

Gri, beyaz ve siyahın, doğal ahşap tonlarıyla buluştuğu evde konfor ve şıklık bir arada istenmiş. Ortamı sakinleştiren renk tonları ve dinginliği azaltan kontrastlar, ahşap ve hasırlarla tamamlanarak şıklığın yanına sıcaklık da katılmış.

Eski evde kullanılan gri köşe koltuklar, bu evde kış bahçesine götürülmüş. Salona da konforlu büyük bir koltuk alınmış. Berjerlerle tamamlanan bu koltuk, salondaki diğer detaylarla birlikte modern stilin güzel bir örneğini yaratmış.

İki mutfağı bulunan dubleks evin, mutfaklarından biri amerikan. Beyaz ve ahşap tonlarının renklendirdiği bu alanda, yemek hazırlama bölümünün hemen karşısında duran oturma bölümü, keyifli zaman geçirmek için gereken her şeye sahip: Doğal dokular, rahat köşe koltuk, bitkiler ve köşe koltuğun karşısında duran bir tv.

Keyiften söz etmişken evin belki de en sevilen yerinden söz etmeden olmaz: Kış bahçesi. İlk katta bulunan bu alan, geniş ve sıcacık. Bir tarafı oturma alanı diğer tarafı da yemek alanı olarak kullanılan kış bahçesinde, doğal dokuların yarattığı çok eğlenceli bir dünya var.

Her alanından ilham alacağınız detaylarla dolu evimizle sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @deryaksel 

Buyurun konuk olalım.