İnsanların kendilerine gösterdiği özeni evleri için de göstermesine inanan birinin konuğuyuz. Kübra Hanım'a göre bir ev, kişinin duruşunu simgeler. Bu yüzden, her şeyiyle sahibinden bir şeyler almalı.

Özgür ruhlu ve kalıplara uymayı sevmeyen ev sahibimiz, kendi dünyasını yansıttığı evinde de belli kalıpları reddetmiş: Sabit bir dekorasyon stilindense onu mutlu hissettirecek ortamı kendi kurallarına göre yaratmış.

Konuk evimizin dekorasyon sürecinde en zorlu aşama, istenen parçaların temin edlmesinde yaşanmış. Ne istediğini gayet iyi bilen Kübra Hanım, kafasında tasarladığı parçaları bulunca hemen almış, bulamadıklarını da kendi hayalindeki şekle sokmuş.

Sahibinin yeteneği ve zevkiyle karakterini kazanmaya başlayan dekor, natürellikten hiçbir şekilde şaşmamış. Çünkü içinde doğallığı barındırmayan bir ortam ev sahibimize göre değil!

Seçilen renkler, kullanılan rahat mobilyalar, her köşede beliren hasırlar ve evin en sevileni bitkilerle şekillenen bu sıcak ev, içindeki sıra dışı detaylarla da kendi karakterini kazanmış.

Yaratıcı fikirlerle dolu keyifli evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @happyconcepts

Buyurun konuk olalım.