Hem şık hem de eğlenceli olabilmeyi başaran bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Burcu Hanım, kendi ruhunu evine de yansıtmak istemiş: İçinden mutluluk yayılsın aynı zamanda dikkatleri de çekmeyi başarsın.

İstenilen birçok özelliğin başarıyla sağlandığı evimizde, bizi ilk karşılayan yer salon. Pembe ve gri tonlarıyla dekore edilen bu alan, araya nötr ve ahşap tonları almış. Birbirine uyumla karışan bu renklerin, sıcak ambiyanstaki etkisi oldukça fazla.

Zarif tasarımlarıyla dikkat çeken mobilyaların artı puan aldığı bir diğer özellikleri de konforlu yapıları. Salondaki keyifli ambiyansı rahatlıklarıyla tamamlayan bu parçalar, metalik detaylarıyla da ortama ışıltılarını katmayı ihmal etmemiş.

Tamamlayıcı mobilyalarında takım kullanmayı tercih eden ev sahibimiz, sehpalarını ve yemek odasını, ahşapla metalin ortaklığına teslim etmiş. İki doğal materyalden oluşan bu parçalar, dekorda kullanılan rustik avizelerle birlikte ortama nostajik sıcaklığı getirmiş.

Salondaki sıcak ambiyansın yerini modern şıklığa bıraktığı mutfakta, kullanılan renklerin harika kontrastı var: Beyaz ve siyahın başı çektiği ortamda araya katılan altın ve zümrüt yeşiliyle dekorun ilgi düzeyi daha çok artırılmış.

Sade duvarlar yerine deseni seven bir ev sahibimiz var! Bu yüzden evin bütün duvarlarında ayrı bir ruh yansıyor. Belli belirsiz desenler ve çoğu yerde seçilen gri.

Salonun bir köşesinde kullandığı eğlenceli salıncağı, keyifli çalışma odası ve daha birçok sürpriz detayıyla sizi karşılayacak evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @burcuspinkyworld

Buyurun konuk olalım.