Yüksek enerjisiyle bizi karşılayan bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz için dekorun belirleyicisi renkler. Bu yüzden evin bütün alanlarında belli bir renk paletine yoğunlaşılmış: Sakin tonlara katılan canlı pigmentler.

Evin genelinde hakim olan renklerde sakinliği hareketlendirecek, hareketliliği dindirecek bir denge aranmış. Beyaz ve vizon tonuna sarı katılarak istenen denge tam olarak sağlanmış. Bu şekilde sarı gibi güçlü bir renkle yaşamak kolaylaştırılırken mükemmel bir renk uyumu da yerini bulmuş.

Tarz olarak kendine çağdaş stili yakın bulan ev sahibimiz, ışıltıdan uzak ama iddialı bir dekor yaratmak istemiş. Kullandığı karakteristik aksesuarlar ve sıra dışı duvar dekorlarıyla bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş.

Duvar dekorları demişken bu konuya daha detaylı değinelim. Çünkü bu evdeki her duvarda bambaşka bir aura var! Duvar dekorlarının özellikle önemsendiği konuk evimizde, bebeğinin ayak izlerinden tutun, lego görünümlü duvar dekorasyonuna kadar sürprizlerle dolu detaylar var.

Canlı renklerin keyiflendirdiği alanlarda, kullanılan mobilyalara da çok dikkat edilmiş: Hepsinin konforlu olması özellikle istenmiş. Bu konuda kendine Ikea'yı yakın bulan ev sahibimiz, birçok mobilyasında Ikea ürünlerine yönelmiş.

Şimdi sizi bu evle buluşturmadan önce önerilerimiz olacak: Öncelikle kareleri gezinirken duvarlara daha bir dikkat edin. 

Bunun dışında ev sahibimizin evi kadar neşeli Instagram adresini takip etmek isteyenler için adresi şuraya bırakalım: @mydecolife55

Şimdi konuk olabiliriz.