Tadilatından sonra yepyeni hale gelen bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Kübra Hanım ve eşi, buraya taşınırlarken her alandaki inşaat faslına, hayal ettikleri eve kavuşmak uğruna katlanmışlar. Neyseki evin son hali, onlara bütün bu süreçleri unutturmuş.

Birçok alanda değişikliğin olduğu evde ilk olarak, kırıp dökme işlemi yapılmış. Kırılması gereken kolonlar gitmiş, duvarlar ve yerler yeni hallerine bürünmüş. İç mekanın görünümü tamamlandığında da zevkini konuşturmak için, işin başına Kübra Hanım geçmiş.

Dekorunun rahat ve şık olması için uğraşan ev sahibimiz, sakin renklerin arasına biraz iddia katarak işe başlamış: Vizon gri tonuna, altın ve zümrüt yeşilinin gücü katılmış. Bu şekilde alan bir taraftan iddiasını sürdürürken diğer taraftan da sakin kalabilmeyi başarmış.

Seçilen konforlu chesterfieldlerin yarattığı keyifli ambiyansa mermer detayların eklenmesiyle de ortamın kalite seviyesi yükseltilmiş.

Salon dekorundaki modern ruhun etkisi, mutfağa gelince dozunu biraz daha artırmış. Kulpsuz mutfak dolaplarının yarattığı akıcı görünüm, beyazın ve siyahın kontrastına bırakılmış: Sonucunda da ferah ve şık bir mutfağa ulaşılmış.

Değişim sürecinden bambaşka çıkan bahçesi ve evin diğer alanlarıyla da buluşacağınız karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kbysny

Buyurun konuk olalım.