Şimdi sizleri her köşesiyle değişime uğramış bir eve götürüyoruz. Değişim öykümüz Almanya'dan. Ev sahibimiz evi için komple değişime karar veriyor ve başlangıç düdüğünü çalmaya başlıyor.

Ev sahibimiz, evi yeniden inşa etmiş desek yalan olmaz. Çünkü, oldukça detaylı bir inşaat süreci yaşanmış. Bu aşamada, beğenilmeyen kolonlar, kapılar ve parkeler tamamen ortadan kaldırılmış.

Evin her alanında yapılan yıkım süreci tamamlandıktan sonra sıra, yeni görünüme karar vermekte... Bunun için ev sahibimiz önceliklerini düşünmüş ve her şeyden önce ferah bir ortam istediğinde karar kılmış. Bu yüzden, evin genel görünümü beyazın kuşatması altına alınmış.

Beyazın etkisiyle ferahlayan ortamın aynı zamanda sıcak görünmesi de istenmiş. Bunun için de ahşaptan iyisi var mı? Zeminlerde kullanılan doğal ahşap parkelerle bu istek de yerine getirilmiş.

Evin genel görünümü tamamlandıktan sonra sıra dekora katılacak parçaları belirlemeye geldiğinde de, ferahlık ve sıcaklık isteği etkisini göstermiş.

Salon için seçilen gri tonlarındaki köşe koltuk ile hem ferahlık devam ettirilmiş hem de rahatlık adına oldukça iyi bir seçim yapılmış.

Ahşabı mobilyalarında da eksik etmeyen ev sahibimiz, yemek bölümünde ahşap tonlarıyla griminin uyumunu yaşatmış.

Ferahlık konusunda en büyük değişimi yaşayan mutfak, eski görünümünden oldukça uzaklaşmış. Alan olarak çok geniş olmayan bu yer, hem beyazın hem de kulpsuz modern tasarımlı dolapların etkisiyle kendini bayağı aşmış.

Her alanının öncesi ve sonrası değişimine çok şaşıracağınız evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interiorbyds_

Buyurun konuk olalım.