Uzak diyarlardan Pelin Hanım'ın konuğuyuz. Ev sahibimiz Almanya'da sevimli bir evde yaşıyor. Eviyle uğraşmak onun için hobi. Bu yüzden de sık sık dekorunu elden geçiriyor.

Değişiklik demişken işe yeni elden geçen salondan başlayalım! Burası geniş bir alan. Mutfak ve yemek odasının bir arada olduğu geniş salon aynı zamanda içinde huzur dolu pencere önü bir köşeyi barındırıyor.

Salon dekorunda yaptığı değişiklikle renk tonlarını biraz daha ciddileştiren Pelin Hanım, doğal tonlarla nötrleri buluşturmuş. Yeşil ve kahverenginin vurgu olduğu renk paletinde, mobilyalardan öte renklenen duvarlarla dekor oldukça uyumlu halde.

Bir duvarı kahverengi, diğer duvarı soft yeşil tonuyla renklenen salon, nötr tonların yanında ortama sıcaklık katacak ahşap dokuları da almadan edememiş.

Salondan kemer şeklinde duvarla ayrılan yemek odası ruhuyla salonun devamı! Mutfakla salonun arasında kalan bu alan, hem mutfağın devamı gibi hem de ayrı bir oda. Hatta manzara siluetli duvar kağıdıyla ayrı bir şehir...

Yemek odasının dikkat çekici bir yönü de etrafının açık raflarla çevrilerek ikinci mutfağa dönüştürülmesi. Mutfağı küçük olan ev sahibimiz, bu alanı bu şekilde kullanarak mutfağını genişletmiş ve kendine çok kullanışlı bir yemek alanı yaratmış.

Salondaki neşe dolu salıncağı, yemek odasındaki kahve köşesi ve özgün mutfağıyla sizi karşılayacak evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bibisinterior

Buyurun konuk olalım.