Şimdi sizleri şık detaylarla dolu bir eve götürüyoruz. Ev sahibimiz Beyza Hanım'ın ruhu klasik stile yakın olduğu için evinin hemen hemen her alanında bu tarzı yansıtmış.

Konuk evimizde bizi ilk karşılayan salon, klasik şıklığın country ile bir aradalığına sahiplik etmiş. Gösterişli detayların nötr ve pastel tonlarla buluştuğu bu alanda, vurgu metalik pigmentlere verilmiş. 

Gold ve gümüşle hareket kazanan salon, dantel gibi işlenen mobilya tasarımlarıya zarif şıklığı ele geçirmiş. Salon dekorunu tamamlayan orta sehpa ve masanın ayaklarında lukens formun tercih edilmesiyle de countyr detaylar kendini göstermiş.

Salondakine benzer bir ruha sahip mutfak, seçilen renkleriyle hem ferah hem de hareketli. Beyaza eşlik eden bordo ve pembe tonlarının kullanıldığı bu alan, keyifli zamanlar geçirmek için oldukça müsait. 

Mutfak dolaplarında seçilen shaker kapakların ortama kattığı sıcaklık,mutfak masasının hemen üstündeki terekle birleşince ortamın sıcaklığı almış başını gitmiş.

Duvar dekorlarına önem veren Beyza Hanım, bu sevgisini en çok evinin antresinde göstermiş. Sevimli desenleri olan duvar kağıdıyla antresinin tün duvarını kaplayan ev sahibimiz, bu şirin görüntüyü vintage bir dresuarla tamamlayarak işe noktayı koymuş.

En az mutfak kadar keyif dolu balkonu, sürpriz detayların olduğu oturma odası ve kullanışlı banyosundan da karelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

 Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @beyzadeninblogu

Buyurun konuk olalım.