Şimdi sizleri heyecanlandıracak bir Bodrum yazlığına konuk oluyoruz. Ev sahibimiz, dekorasyona ilgi duyan pek çok kişinin yakından tanıdığı Tacihan Hanım.

Hatırlayanlar bilir! Bu evimize daha önce uğramıştık. Fakat o zaman sadece balkon ve yatak odalarını görebilmiştik. Ama duyduk ki dekor tamamlanmış. Bizde heyecanla kapıyı tekrar çaldık!

Yatak odaları ve balkondan sonra evinin salonu ve mutfağına girişen ev sahibimiz, tıpkı evin genelinde olduğu gibi burada da keyifli bir ortam yaratmayı ön planda tutmuş.

Mutfakla iç içe olan salon dekoruna pofuduk beyaz koltuklar yerleştirilmiş. Sade tonlarda koltukların seçilmesinin önemli nedeni, dekora her rengin girebilmesi için gereken zeminin yaratılması. Zeminin sadeliğinden cesaret alan Tacihan Hanım, duvarlardan uçuşan mavileri, kırmızıları ve daha birçok tonu rahatça kullanmış.

Salonun diğer tarafında duran mutfaksa değişim sürecinde en çok uğraşılan yerlerden. Boya üstadının hünerlerini gösterdiği bu alan, eski sıradan görüntüsünden mavi ve beyazın ortaklığıyla uzaklaştırılmış.

Daha önce konuk olduğumuzda çok az karesine yer verebildiğimiz balkon, şimdi her şeyiyle tastamam! Açık renk tonları ve doğal hasırlarla dekore edilen bu alan, bohem şıklığı yaratmak adına bolca makromeyle kuşatılmış. Bütün bu doğal şıklığa bir de rengarenk çiçekler eklenince burası tam bir hayalhaneye dönüşmüş.

Fotoğraflrı arasında gezinirken değişim süreciyle ilgili detaylı bilgiler edineceğiniz evimizle sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi:@dekotrend

Buyurun konuk olalım.