Baştan sona tadilattan geçen bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Hülya Hanım, evi için değişiklik kararını verdikten sonra profesyonel destek için arayışa geçmiş. İlk etapta her şeyi mimara bırakmış ama bir süre sonra dayanamayıp kendisi sürece dahil olmuş.

Ev dubleks olduğu için tadilatı da biraz zaman almış. "Yorucu ama keyifli" geçen bir yılın ardından tamam hale gelen ev, son haliyle hem Hülya Hanım'ı hem de eşini oldukça mutlu etmiş.

Değişim sürecine başlanırken yeni evde en çok istenen şeyin ferahlık olmuş! Bu yüzden zeminlerden evin merdivenlerine kadar her alanda beyaz rengin güçlü etkisine başvurulmuş.

Evin ilk elden geçen yerlerinden biri olan giriş kattaki salon, ilk olarak duvar dekorlarıyla yeni şeklini almış. Nişlerle hareket kazanan duvarlar, taş duvar görünümüyle de nostaljik bir sıcaklığa bürünmüş.

Duvar nişlerinin salonda yarattığı şık ambiyans çok beğenilince diğer alanlarda da kullanılmış. Modern çehreli mutfağın bir duvarını süsleyen taş duvarlı niş görünümü, alana sıcaklık katan rustik detaylardan...

Evin üst katında yer alan oturma odası, yatak odası ve çocuk odasında da her şey oldukça özenle seçilmiş. Oturma odasının rahat bir atmosferde olmasını isteyen Hülya Hanım, bu alanda köşe koltuk kullanarak amacını gerçekleştirmiş.

Art deko detaylarla donatılmış yatak odası, keyifli çok odası, çok şık banyosu ve kapalı terasıyla sizi çok etkileyecek evin fotoğraflarına geçmeden önce bir hatırlatma yapalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @my.home.hy

Buyurun konuk olalım.