Şimdi hep birlikte yeni bir ev görmesine gidiyoruz. Ev sahibimiz İpek Hanım, bizi konuk ettiği evine taşınalı çok olmamış. Zorlu geçen sürecin her aşamasıyla bizzat kendisi ilgilenmiş. Her ne kadar çok yorulmuş olsa da çıkan sonuç onu memnun edince bütün bunları unutmuş.

Farklı tarzların harmanlandığı konuk evimizde, klasik stil ile modern esintilerin buluşması var. Evinin salonunda gösterişe yönelen ev sahibimiz, evinin mutfağında ferah şıklığı modern tasarımlarla buluşturmayı tercih etmiş.

Klasik şıklığın öne çıktığı salon, iddialı tonlardan parlament mavisiyle rengini kazanmış. Bu güçlü renge eşlik eden nötr tonlarla da salonda göz yormayan bir görünüm yaratılmış. Renklerin hayat bulduğu mobilyalarda ise hem gösteriş hem de konfor önemsenmiş.İki büyük koltuğa eşlik eden berjerlerle, oturmak için yeterince alan sağlanırken gereken ahenk için de uygun zemin sağlanmış. 

Salon dekoruna gereken gösterişi kazandırma göreviyse aksesuarlarda....Tavandan tüm ihtişamıyla sarkan avizeye birçok dekoratif objeyle destek verilerek, istenen görünüm sağlanmış.

Salonun bir diğer köşesini dolduran yemek bölümü de gösteriş konusundaki iddiayı aynı şekilde devam ettiriyor. Koltuklarla yekpare duran sandalyeleri ve ayna detaylı masasıyla, burası da üstüne düşeni yapmış.

Salonun klasik şıklığından modern bir çehreye geçiş yaptığımız mutfak, büyük olanlardan. Alan olarak zaten geniş olan bu yer, seçilen beyaz renkle de daha bir ferahlamış. 

Parlak ve kulpsuz dolapların yarattığı akıcı görünüm içine metal mobilya ve aksesuarları katarak modern bir çehreye kavuşmuş. Mutfak duvarında kullanılan dekoratif raf ise alanın ferahlığına, şıklık ve zarafet katan detaylardan.

Sürpriz detaylarla buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homebyik

Buyurun konuk olalım.