Bohemliğin kendine özgü dünyasıyla şeklini almış bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Sedef Hanım'ın ruhuna oldukça uyum sağlayan bu tarz, onun yetenekleriyle birleşince ortaya hayranlık uyandıracak görünümler çıkmış.

Alan olarak çok geniş olmayan evini, hem en kullanışlı hale getirmek hem de sıcacık bir ortam yaratmak Sedef Hanım'ın öncelikli isteğiymiş. Bu yüzden her şeyi buna göre yapmış.

Evimizi gezmeye başladığımızda bizi ilk karşılayan salon, tam bir hayal alemi. Rahat koltuklarla donatılmış bu alan, koyu tonlara karışan canlı pigmentlerle kendi rengini yaratmış. Bolca kullanılan ahşap detaylarla da ortamın doğal ruhuna daha da doğallık katılmış.

Mobilya ve renk seçimiyle zaten beğeniler toplayan salon, asıl karakterini özgün parçalarıyla edinmiş. Sedef Hanım'ın el emeği olan duvar dekorları ve aksesuarlarla evin sıra dışı görünümü kendini daha çok göstermeye başlamış.

Küçük alanların dekorasyonu birçok kişi için zorluk yaratır. Ama her şey doğru yapıldığında bu o kadar göz korkutmamalı! Nitekim Sedef Hanım, bu kuralı çözmüş.

Küçük mutfağında her alanı verimli bir şekilde kullanan ev sahibimiz seçtiği renk tonlarıyla da alanını ferah göstermeye çalışmış. Açık tonlarla koyu tonların buluşmasına sahiplik eden dolaplar, aralarına ahşap detayları da alarak nostaljik bir sıcaklık kazanmış.

Mutfakta kullanılan katlamalı perde ve pencere önünde sakince duran masa da, bu nostaljik ve keyifli ambiyansın daha bir pekiştirilmesi için oldukça doğru seçeneklerden olmuş.

Yatak odasında da kendi yeteneklerini ve yaratıcılığını konuştran ev sahibimizden edineceğiniz çok fikir var. Bu yüzden fotoğraf karelerine bakarken detaylardaki yazıları da okumayı unutmayın!

Kendisini takip etmek isteyenler için şöylece Instagram adresini bırakalım: @mmysteryhouse 

Buyurun konuk olalım.