Modern stilin içine biraz bohem, yoğun da mutluluk katılan bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz Ebru Hanım hem zevkli hem de yeteneklilerden. Hayal ettiklerini kendisi yapabildiği zaman, işi başkasına bırakmıyor. Gücünün yetmediği yerlerde de fikirlerini konuşturuyor.

Evimizde bizi ilk karşılayan salon, Ebru Hanım'ın zevkinin ve yeteneklerinin yansıdığı en güzel yerlerden biri. Şıklık ve rahatlığın eşit derecede önemsendiği bu alan, modern stile karışan bohem esintilerle bezenmiş.

Salonun merkezinde yer alan uzanmalı köşe koltuk görünümüyle olduğu kadar kullanışlı oluşuyla da öne çıkıyor: Bir yandan oturmak için geniş alan sağlıyor diğer yandan da ayakları yayıp tv keyfi yapılabilecek bir yatağı sunuyor.

Rahat mobilyaların donattığı alana bir de sıcak ambiyans gerekiyor! Bunun için de doğallıktan iyisi yok. Tam da bu amaçla salona bolca ahşap ve metal karışmış. Doğal materyallerin yarattığı sıcaklık ev sahibimize yeterli gelmemiş olacak ki, işin içine pek sevdiği bitkilerini ve el emeği makromelerini katmış. Çok da iyi yapmış!

Ambiyansıyla zaten sıcak salonu daha da pozitifleştiren detayları da unutmayalım! Ortamın eğlence kaynağı salıncak ve duvarları süsleyen panolar, bu atmosferin önemli nedenlerinden.

Salonun hemen diğer tarafında bulunan yemek bölümüyse modern esintilerin yoğun hissedildiği alan. Ahşap ve metali buluşturan bu bölüm, tamamlayıcı aksesuarlarla da üzerine düşeni yapmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken mutfağı, diğer odaları ve yaratıcı fikirlerle dolu balkonuna da denk geleceğiniz evimizle buuşmadan önce belirtelim:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @dekorzimbirtilari

Buyrun konuk olalım...