İhtişamıyla göreni büyüleyen bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Nurdan Hanım, evinde farklı tarzları karıştırmış. Aslında bu karışım sadece mutfak ve diğer alanları kapsıyor desek daha yerinde olacak! 

Evin mutfak dışındaki alanlarında avangart tarzın şaşası var, mutfakta da modern rustiğin sıcaklığı. Nurdan Hanım, her detayıyla dikkat çeken bir dekor olsun istemiş. Ama girene keyif verecek bir ambiyansı yaratmayı da ihmal etmemiş.

Avangart stilin en ince ayrıntısına kadar kendini gösterdiği yerlerden biri salon. Seçilen renkler, kullanılan desenler ve dantel gibi işlenen mobilyalar burada olması gerektiği gibi yerini almış.

Mavi ve tonlarının, nötrlerle karıştığı salonda, kullanılan mobilyalar oldukça zarif. Her detayı ince işçilikle oyulmuş mobilyalar tam da ruhlarına hitap eden desenlerle bürünmüş: Damasklar.

Mobilya tasarımlarındaki zarafeti daha bir öne çıkarma göreviyse tamamlayıcı parçalara verilmiş. Perdeler, avize ve kullanılan halı ile her şey salonun lüks ve kaliteli dekorunu olduğu gibi yansıtmak için bir araya gelmiş.

Salondaki şaşanın hiç eksiltilmeden devam ettirildiği diğer alanlardaysa yine ince işçilikli mobilyalar yerini almış. Mavinin tonlarından bu alanlarda da faydalanılmış. Bu defa araya biraz tarçınlar biraz da kahverengiler ve biraz da altınlar girmiş.

Evin bambaşka ruha sahip mutfağındaysa modernle rustik buluşmuş. Beyaz shaker kapakların ahşap mutfak tezgahıyla tamamlandığı bu alan, yanına metalden sandalyeleri de alarak sıcak ve samimi bir atmosfere bürünmüş. Mutfağın sıcak ambiyansına çok şık etki katan mutfak perdeleriyse samimiyetin ve şıklığın buluşma noktası haline gelmiş.

Sürpriz detaylarla ve birbirinden şık aksesuarlarla dolu evimizden karelere geçmeden önce belirtelim:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @my.home.55

Buyrun konuk olalım.