Adım atar atmaz neşe saçan bir evin konuğuyuz. Evimizin pozitifliği sıcacık dekorundan ama asıl kaynak bu enerjiyi yayan Aslı Hanım. Kendisi hayata güzel bakıp mutlu olanlardan.

Mutlulukla özgünlüğü bağdaştıran Aslı Hanım, basmakalıp dekorasyonlar yerine kendine ait bir dekorasyon yaratmayı seviyor. Çünkü bu şekilde o evin içinde yaşayabildiğini hissediyor.

Kendine hitap eden parçalarla donattığı dekorunda ilham kaynağı doğa. Doğanın mucizevi güzelliğine hayran ve bunu da olduğu gibi evine yansıtmak istemiş. Bu yüzden portakal rengi duvarlarıyla güneşi, eksik etmediği bitkileriyle yeşili ve kullandığı ahşaplarla bütün doğallığı evine taşımış.

Bütün bunları yaparken işin içine sadece ruhunu katmamış. Aynı zamanda ustalığını da katmış. Beyaz duvarlarını portakal rengiyle birleştirme safhasında dökülen terler ona ait. 

Bütün bitkileriyle tek tek, aşkla ilgileniyor. Duvarlarında kullandığı raflara kendisi el atıyor. Dekora kattığı aksesuarlar da ondan. Yani anlayacağınız ev sahibimiz yetenekli ve zevkli.

Salonunda kullandığı salıncağı, yemek bölümü ile salonu ayıran sıralı ampulleri ve keyifli aksesuarlarıyla size ilham verecek evimizden karelere geçmeden önce şöylece bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @evimbitkilerim

Buyrun konuk olalım.