Doğallığın ve sıcak ambiyansın had safhada olduğu bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz Canan Hanım'ın daha önceki evine konuk olmuştuk. Kendisi şimdi yeni bir eve geçince bize de yeni evi ziyaret etmek düştü.

Eski evinin dekorunda klasik stil ile moderni karıştıran ev sahibimiz, yeni evini tamamen doğaya atfetmiş. Natürel dokuların etkisinde yarattığı yeni evinde, rustik stilin etkisindeki atmosferden yararlanmış.

Metal ve ahşabın her parçada kendini gösterdiği dekorda, kullanılan renklerle de doğanın yansıması sağlanmış: Doğanın temel rengi yeşil, gri ve bolca ahşap tonuyla karıştırılmış.

Seçilen her parçanın istenilen sıcak ortamı sağlaması rahatlıkla da bağlantılı. Bu yüzden kullanılan mobilyaların rahat fomlarda olmasına özen gösterilmiş. Büyük formlu chesterfield koltuğu tamamlayan berjerlerle hem konforlu hem de stil sahibi bir görünüm yaratılmış.

Rustik stilin içine karıştırılan modern esintiler, nostaljik detaylarla günümüzün trendlerinin buluşmasını sağlar. Bu dekorda da bundan yararlanmak için tv ünitesi, masa ve orta sehpa kullanılmış. Ahşabın metalle buluştuğu bu parçalarla, rustik stile modern yorumlar katılmış.

Rustik sarkıtları, özgün tasarımlı mobilyaları ve eve bambaşka dokular katan aksesuarlarıyla tam bir rustik haneye dönüşen bu alan, çok sıcak ve çok çok natürel. Fotoğrafları arasında gezinirken bu hisleri yaşayacağınız evle buluşturmadan önce hatırlatma yapalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @canan_ece_mira

Buyrun konuk olalım.