İlham kaynağı doğa ve doğadaki canlılar olan bir eve uzanıyoruz. Hayattaki huzur ve mutluluk kaynağının doğa olduğunu benimseyen ev sahibimiz Tuğba Hanım ve eşi, dekorasyonlarında doğayı yansıtmak istemiş.

Tarz olarak modern ile endüstriyel görünüm arasında olan evde, genel olarak natürel dokuların kullanılmasına özen gösterilmiş: Ahşaplar, metallerle birleştirilmiş, metallerin tasarımları da geçmiş zamanlara ithaf edilmiş.

Doğanın resmedildiği dekorda, zıtlıkların etkisi çok büyük! Ciddi tonlara karışan feminen pembeler; modern duruşa eklenen nostalji ve doğal materyallerle buluşan endüstriyel tasarımlar gibi...

Kuşlar ve çiçeklerden öte doğanın vahşi yönü de çok güzel. Bunu gayet iyi bilen ev sahiplerimiz dekorlarında özellikle buna dikkat çekmek istemiş. Aslan, kaplan, fil ve gergedan gibi hayvanların duvarlarda yer almasının nedeni bu.

Her detayında mutluluğun arandığı evin bir köşesinde de, İskandinav ülkelerinden esinlenilmiş. Hygge felsefesinin sıkı takipçisi olan ev sahiplerimiz, pencere önüne yerleştirdikleri berjerlerini post halı ve bolca mumla tamamlayarak hem romantik hem de sıcacık bir dekor yaratmışlar.

İki balkonu bulunan evin, her balkonu da ayrı bir dünyaya ait. Bir balkondan yeşilçam filmlerinin etkisi hissediliyorken, diğerinde de Bodrum yazlarının enerjisi yükseliyor.

Keyifli ve özgün dekoruyla sizi etkileyecek evimizin fotoğraflarından önce, hatırlatmalarımızı yapalım.

Takip etmek isteyenler için de ev sahibimizin Instagram adresini şuraya bırakalım: @ayyildizevim 

Buyrun konuk olalım.