Modern görünümü kıvrımlı hatlarla buluşturmayı sevenlerdenseniz şimdi ki salonumuzdan çok ilham alacaksınız. Keskin hatlara ve ikonik tasarımlara eşlik eden lükenslerin yer aldığı bu salon, sıcacık ve çok keyifli

Salonumuz, Ankara'nın yüksek yüksek tepelerinde bulunuyor. Bu yüzden de doğal ışığın bütün nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Ee manzara iyi, gün de doğuyor içeriye, geriye kalan tek şey burayı daha keyiflendirecek bir dekor.

Nitekim, ev sahimiz de bunu yapıyor. Ruhu, biraz modern biraz da country olan ev sahibimiz, dekorunu da buna göre oluşturuyor.

Modernden de countryden de nasibini alan salon, hem sakin hem hareketli. Bir tarafta nötr ve pastel renk harmanının dinginliği, diğer tarafta da ikonik tasarımların ve parlak yüzeylerin enerjisi. Bütün bu parçaların birbiri içine geçtiğinde yarattığıysa, şık ve keyifli bir dekor.

Salona doğan güneşle renklerin aldığı yeni pigment, salonu tamamlayan lükens ayaklı masa ve sandalyelerin zarafetiyle birleşince, salona katılan yeni atmosfer de romantizm.

Zararından çok yararı olan doğal ışığı kapatmak olmaz tabi. Bu yüzden, güneşi engellemeyecek açık renkli dikey perdelerin kullanılması oldukça doğru bir karar.

Dekoru tamamlayan parçalarda farklı farklı yerleri tercih eden ev sahibimiz, aksesuarları için Ikea, Zara Home ve Linens'i; halısı için de Saray Halı'yı seçmiş.

Kendisinin Instagram adresini merak edenler için şöylece bırakalım: @sedahomestyle

Buyrun konuk olalım.