Moderne karışan art deko çizgilerin olduğu bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz Rümeysa Hanım, dekorasyonda zorluğu seçenlerden. Onun için hazır parçaları alıp eve getirmek söz konusu değil. O, beğendiği modellerin üstüne kendinden de bir şeyler katıp sıfırdan yaptırmayı seçiyor.

Ev sahibimizin bu seçimi, ona sabır noktasında zorluk yaratsa da sonuçlardan memnun. Bekleme sürecindeki o tatlı heyecan da cabası.

Sofistik şıklığın buram buram hissedildiği salonda kullanılan her parça da, aynı süreçten geçmiş. Farklı modellerden beğenilip yaptırılan koltuklar, sakin grinin yanına gelen cesur parlament mavisiyle olduğundan daha çekici halde.

Geometrik mobilyalar ve parlak yüzeyleriyle art deko etkinin yaratıldığı salonda, İki renkli fon perde ve büyük formlu koltuklarla modern görünümün de unutulmadığı gösterilmiş.

Sofistike görünümün yerini kullanışlı şıklığa bıraktığı mutfakta, tabandan tavana bol çekmeceli dolaplara yer verilmiş. Kullanışlılık ve pratiklik noktasında Rümeysa Hanım'ın özel isteği olan bu dolaplar, antrasit ve beyazın kontrastıyla çok da şık bir hale bürünmüş.

Mutfağın cazibe merkeziyse hem masa hem de tezgah olarak kullanılan mutfak adası. Oldukça kullanışlı olan bu adanın, etrafında dönen sıcak muhabbetlerse işin bir başka boyutu.

Parlak yüzeyleri, bolca metali ve kullanışlı dolaplarıyla size ilham verecek evimizin fotoğraflarından önce hatırlatmalarımız olacak.

Çoğu eşyası özel yaptırılan evin perdeleri Loca Perde, halıları da Pamuk Home'dan.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homebyrumeysa

Şimdi konuk olalım.