Tarzı, rahatlık ve keyif olan bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz için, her şeyden önemli olan bu. İçinde rahatça yaşayabileceği, her alanından keyif alabileceği bir dekorasyon olsun da tarzı ne olursa olsun.

Bu evin dekorasyonu kadar, tasarım planında da rahatlık söz konusu. Dubleks bir plana sahip alanın yaşam merkezi, giriş kat.

Yaşamın geçtiği bu geniş alanda mutfak ve salon bir duvarla birbirinden ayrılmış ve arada bir pencere bırakılmış. Bu şekilde, mutfağa hem ışık doluyor, hem de bu iki alan birbirinden soyutlanmıyor.

Evin dekorasyonu, dediğimiz gibi pek keyifli. Sakin tonlara eşlik eden güçlü bir mavi ve natürel dokularıyla çok da sıcak. Salonun duvarlarını kuşatan kum bejininse yeri bir ayrı. Renkler üzerinde değişiklik yapmaktan çekinmeyen ev sahibimiz Lale Hanım'ın yeni gözdesi.

Salonun renklerinin verdiği enerjiyi nirvanaya taşıyan detaylar da yok değil. Kum saati efekti veren aplikleri, farklı tasarımıyla dikkat çeken orta sehpası ve alana enerjilerini yayan bitkilerleriyle burası, adeta huzurun yayılma merkezi.

Lale Hanım'ın rahatlık ve keyif çizgisinin, korunduğu bir alan da ferah, beyaz mutfağı. Beyaza karışan doğal tonların etkisi altında olan mutfak, içinde güzel zaman geçirmek için ne gerekiyorsa onu sunuyor: Natürel dokular, ferah bir alan ve ilgi çeken detaylar.

Yatak odası, banyoları ve canlı bahçesine konuk olacağınız evi gezerken oldukça keyif alacaksınız. Çünkü, dediğimiz gibi bu evin tarzı zaten bu.

Ev sahibimizin Instagram hesabını takip etmek isteyenler @home_lifestyle_lery adresini ziyaret edebilirler.

Buyrun, konuk olalım.