Sizleri biraz uzaklara götürelim. Şimdi konuk olacağımız ev Almanya'dan. Ev sahibimizse mimar. Hem de kendi söküğünü çok başarılı bir şekilde dikebilenlerden. İşini gayet iyi biliyor. Bunu da, öz güvenli ve cesaretli bir şekilde dekoruna yansıtıyor.

Çağdaş bir tarzın benimsendiği evin salonunda, feminen bir şıklık var. Altınlarla karışmış pembeler ve kıvrımlı hatlara sahip objeler, feminen zarafeti yaratan detaylardan bazıları.

Bi diğer detay da, cesur renklerin seçilmesi. Hem de öyle sadece küçük parçalarda değil. Koca bir duvarda. Pembenin etkisi altına giren duvara eşlik eden griler ve metalik renklerle oluşan atmosfer, zarafetin yanında nefes kesici bir vaziyette.

Çağdaş ve feminen görünümde olan salonun ruhu, biraz da lüksten yana. Detaylarda yer alan metalik şıklığıyla, mermer gibi materyalleriyle ve salona doku katan aynasıyla kalite ve lüks algısı arşa taşınmış.

Salonun dokusunu oluşturan parçalar, bunlarla da sınırlı değil! Birçok alanda kullanılan mumların yarattığı romantizm konsol üzerinde kolye çerçeveler içinde sergilenen anılarla daha bir anlamlı hale gelmiş. Çerçevelerin sevildiği salonda, oturma bölümünün üstünde de baskı çerçevelerle neşeli bir görünüm oluşturulmuş.

Antresinden, balkonuna kadar size tasarım konusunda birçok ipucu sağlayacak evimizin fotoğraflarına bakarken detaylara dikkat etmenizi öneriyoruz.

Ev sahibimizi Instagram adresinden takip etmek isteyenler @marble.interior adresini ziyaret edebilir.

Haydi, o zaman konuk olalım.