Modern ve klasik tarzın harmanlandığı bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz tam bir dekoratif parça avcısı. Nerede iddialı bir parça varsa onu alıp kullanmayı çok seviyor. Dekorasyon felsefesi de zaten buna dayalı: İddialı parçalar, uyumlu görünüm ve konfor.

Bu felsefenin her anlamda uygulandığı salonda, önce beğenilen parçalar seçiliyor. Daha sonra bunların en uyumlu görünümü belirleniyor. En sonda da dekora konfor katacak detaylar, noktayı koyuyor.

Salonun uyum noktası, klasik ve modernden yana. Seçilen parçalar bir klasik, bir modern. Karizmatik görünümlü modern siyah koltuk, hemen yanındaysa klasik tarza sahip gri chesterfield. Farklı tarzlarıyla bir araya gelen bütün bu parçaların görünümüyse, oldukça zarif.

Salonda kullanılan renkler belki de birbirine en yakışan renk ikililerinden: Siyah ve gri. Renklerin yarattığı elit görünümü daha güzelleştiren detaylarsa asil dokularıyla koltukları kaplayan döşemeler.

Modern ve klasik dengesinin korunduğu salondan, aydınlatmalar da nasibini almış. Tavandan sarkan taşlı iki avizenin yanına, modern duruşuyla odayı dolduran bir lambader eklenmiş.

Bolca kullanılan masif mobilyalar, salona bambaşka bir doku katan harita dekorlu ayna ve masif masaya eklenen mermer detaylarıyla kalitenin konuştuğu bir salon burası. İçinde hem ışıltı var hem de ahşap gibi doğal dokular. Bütün detaylarıyla, şık ve konforlu.

Şimdi sizi fotoğraflarla buluşturmadan önce mobilyaların detaylarını belirtelim. Salonda kullnılan siyah koltuk Mudo'dan, grilerse Ankara Siteler'de yaptırılmış.

Ev sahibimizin Instagram adresiyse şöyle: @myhome_style__

Buyrun konuk olalım.