Klasik tarzın ve güçlü renklerin hakim olduğu bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Filiz hanım için dekorasyonda cesur olmak önemli. Sakinlik ona göre değil. İşin içinde hareket, tutku ve ışıltı olmalı.

Filiz Hanım'ın dekorasyon felsefesinin en net örneği, sıcacık kırmızısıyla bizi karşılayan salon. Güçlü renklerin belki de en güçlüsü burada. Renklerden biri bu kadar yüksek enerjili olunca yapılması gereken yanına sakin bir tonun eklenmesi. Bu salonda da bu yapılmış. Kırmızının hareketini alma işi, nötr tonlardan kreme bırakılmış.

Salon klasik. Haliyle, gösterişi de seviyor. Gösteriş deyince de olmazsa olmazlardan biri ayna. Konsol üzerine yerleştirilen glam ayna, yanına bir de ışıltılı avizeyi alınca, salonun bu ihtiyacını karşılamış.

Bir diğer güçlü renk olan morun bizi çağırdığını duyuyoruz. Burası, yatak odası. Ortamda mor rengin yarattığı gizem, beyazla birlikte romantik bir vaziyet almış. Seçilen mobilyalarsa oldukça sade.

Salon ve yatak odasına göre daha modern kalan mutfaktaysa kullanışlılık sağlayacak temel parçalar önde. Tabii. buradaki güçlü renkleri de unutmamak lazım. Mutfağın cesur elemanları, küçük beyaz masaya eşlik eden renkli sandalyeler.

Şimdi fotoğraflarına baktığınızda göreceğiniz sevimli balkonu, neşeli çocuk odası ve aksesuarlarıyla bu ev, şık ve konforlu.

Salondaki mobilyaları merak edenler için Miraç Mobilya'dan alındığını belirtelim.

Ev sahibimizi takip etmek isteyenler de @filizhomedecor hesabını ziyaret edebilir.

Buyrun o zaman konuk olalım.