Favori renginiz sorusuna "hepsi" yanıtını veren biri ne yapar? Cevabı biz verelim: Seval Hanım'ın yaptıklarını. Onun için renkler çok önemli. Çünkü her renk ayrı bir ruh. Bu yüzden, hepsinin olması gerekiyor.

Şimdi konuk olacağımız salonunda da bunu uyguluyor. Her renkten biraz serpiştirdiği bu alanda, eklektik bir görünüm var. Farklı tarzlar ve farklı zamanlar uyumsuzluktan uyum çıkarmak için bir arada. Birbirini tamamlayan rahat koltuklar, salona doku katan halı ve olmazsa olmaz çerçeveler. Hepsi de aynı masalın, farklı kahramanları.

Çerçeveler için olmazsa olmaz diyoruz. Çünkü onlar, Seval Hanım'ın "yaşanmışlıklar müzesi". Gittiği her şehirdeki vintage dükkanlardan topladığı bu parçalar aynı zamanda onu heyecanlandıran anılar.

Eklektik bir görünümden yanaysanız işin içine doğal dokuları katmanız gerekir. Seval Hanım da bunun farkında. Ahşap mobilyalar, hasır sepetler ve aile geleneğini yaşatan bitkiler, doğallık adına olması gerektiği kararda.

L tipi salonun oturma bölümündeki hareket, yemek bölümünde sakinliğe dönüşmüş. Pencere önüne yerleştirilen ahşap masası ve onu tamamlayan sandalyeleriyle küçük bir sahil lokantası tadında.

Özgün halinden ilham alabileceğiniz salonun fotoğraflarına geçmeden önce birkaç hatırlatmamız olacak.

Koltuklar, masa ve halı, Ikea'dan.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi şöyle: @sevalshouse 

Hadi o zaman, konuk olalım.