İzmir'e, klasik ve modern stilin harmanlandığı bir eve doğru uzanıyoruz.. Daha 5 ay önce taşındıkları evlerini büyük özenle tasarlamışlar.. Evde genel bir konsept hakim: Şıklık ve keyif!

Salonla başlayalım. Salonun renkleri toprak tonlar, stili ise avangart. İçine girdiğinde şıklığıyla hem kendilerini, hem misafirlerini etkileyen, ama strese de sokmayan, sıcak ve samimi bir atmosferi de var salonun. Sıcak renkler, ahşap dokusu bu atmosferi oluşturmada çok etkili. 

Salonun şıklığı, aslında sessiz, ince ruhlu bir şıklık. Aksesuarlar farklı yerlere serpiştirilmiş, detaylara odaklandıkça fark ediliyor. Her köşede başka sürpriz, başka bir güzellik!

Mutfağa gelirsek.. Mutfak dolapları, gizli kulplu, iki renkli cappucino ve beyaz, parlak kapaklar. Ev sahibimizin moderne klasik, klasiğe modern bir yorum getiren stilini salondan tanıyoruz. Mutfakta da bu değişmemiş.

Ada olarak kullandığı yüksek masanın, zarif detaylı bir tasarımı var. Çok şık! Çok işi hallettiği için tasarımına genellikle zaman gelmeyen mutfaklarda, çok fazla klasik aksesuar görmeye alışık değiliz. Bu ev ise buna bir istisna. Yer üstünde, duvarlarda, masa kenarında açık raflar içinde ve tabi aydınlatmalarda çok şık dokunuşlar var.

Zaten evin genelinde aksesuar kullanmayı çok seviyor ev sahibimiz. Her bir obje eve ayrı bir ruh katıyor. Öyle ki, çok aksesuar görmeye alışık olmadığımız banyoda bile şahane parçalarla karşılaşmak mümkün!

Salon mobilyaları Zet Mobilya'dan oturma odasındakiler de Abc Mobilya'dan. Eve renk katan aksesuarların çoğu da İzmir'den.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram hesabı: @evim_evim_guzel_evim35  

Hadi buyrun konuk olalım..