Bu eve konuk olduğumuzda açıkçası zorlandık. Neden mi? Çünkü burada, nereden başlayacağını bilemiyor insan. Her detay, bir diğerinin önüne geçiyor. Her bölümde ayrı bir fikir, incelenecek ayrı bir detay, bir hayranlık faktörü var. Neyse, biz elimizden geldiğince detaylandıralım, gerisini de fotoğraflara ve sizlerin dikkatli gözlerinize bırakalım.

İlk önce ev sahiplerimiz... Nurcan Hanım, bu güzel evi, eşi ve dört kızıyla paylaşıyor. Kadınların bu kadar fazla olduğu bir evde tabi ki sonucun böyle olması şaşırtıcı değil. Evin dekorasyonunda herkesin bir katkısı var. Ev sahipleri hayal etmiş, mimar da güzel bir şekilde gerçekleştirmiş.

Evimiz dubleks ve oldukça geniş. Giriş katta bizi karşılayan salonda lüks almış başını gidiyor. Siyah ve gold gibi güçlü kontrastlarla, göz alıcı bir görünüm sağlanmış. Salon için seçilen her parçada kalite ve detaycılık hissediliyor. Burası, aydınlatmaları, aksesuarları, mobilyaları ve mimari öğeleri ile adeta bir otel şıklığında.

Tavan ve duvarlarda, sıradanlığın olmadığı bir yerdeyiz. Bütün duvar ve tavanlarda mimari dokunuşlar sağlayan çıta ve alçılardan yararlanılmış. Mimari dokunuşların eve kattığı sanatsal etkiler, kullanılan renklerle de daha bir pekiştirilmiş.

"Büyük mutfakların da dekorasyonu zor oluyor" diyenler söylediklerinizi çürütecek mutfakla tanışın. Beyazla daha bir geniş hale gelen mutfakta, kullanılan canlı renkler, ortamı hareketlendirmiş. Masa ve mutfak adası birlikte kullanılmış burada. Ee alan geniş olunca neden olmasın. Gayet de güzel olmuş. Oldukça işlevsel ve şık olan tv ünitesinden bahsedeceğiz tabi ki. Farklı tasarımıyla mutfağın vitrinine dönüşmüş bu köşe. 

Sevgili Ev Gezmesi üye ve takipçileri, konuk olduğunuzda çok fikir alacağınız ve keşke benim de olsa diyeceğiniz bir evdesiniz. Bu yüzden her detaya dikkatli bakın! Koridorları süsleyen dresuarlara, konsollara, aksesuarlara, aydınlatmalara, işlevsel mobilyalara, kalitenin aktığı duvarlara ve çok şık merdiven tasarımına. Dediğimiz gibi her detaya..

Ev sahibimizin en az evi kadar güzel Instagram hesabına konuk olmak isteyenler @nucisweethome hesabını takip edebilir.

Evin iç dekorasyonunda Guss Design, mutfağında Lineadecor, imzası var. 

Artık gezsek mi bu harika evi. Hadi buyrun..