Lüks bir dekorasyon denince herkes için ayrı şeyler akla geliyor. Bazısı kaliteli malzemelerin öne çıktığı minimalist tasarımları, bazısı geleneksel mobilyaları, bazısı da gösterişli avizeler, sofistike renkler ve metalik detayların öne çıktığı, düz çizgileri düşünüyor.

İşte şimdi konuk olduğumuz bu Giresun evi, modern çizgileri lüks dokular ve detaylar ile buluşturuyor. Hem yaşaması kolay, hem de iyi düşünülmüş ve etkileyici bir iç mekan ortaya çıkıyor.

Salonda iki farklı kanepe, 2 de metal gövdeli berjerden bir oturma grubu kombinlenmiş. Kanepelerin klasik tasarımlara modern bir yüz getiren düz formları var. Kabaralar ve kadife kumaş ise modern lüks stil hissi sağlamada etkili seçimler.

Şahane taşlı avize, mermer masa ve masayı tamamlayan metal ayaklı sandalyeler ve bank, aynalı duvar aksesuarları ve o şahane perde.. Betül hanımın salon dekorasyonu her detayıyla göz alıcı!

Mutfak ise country esintili. Shaker kapaklar, porselen kulplar ile beraber kullanılmış. Ev sahibimiz evinde doğal dokuları kullanmayı seviyor. Jüt halı, hasır sepetler, bambu raflar, dekoratif pampaslar. Evin pek çok detayında doğal dokular var.

Ev sahibimiz dekorunda değişim yapmayı, yeni aksesuarlar eklemeyi, duvarları zenginleştirmeyi seviyor. Her odasında da iddialı renkte mobilyalar; ki eğer sade mobilyalar kullanırsa da, dikkat çekici renkte duvar rengi kullanıyor. 

Evine konuk olmadan önce Instagram hesabı @betullun_dunyasi 'nı da buraya bırakalım. Buyrun konuk olalım..