Country tarzdan ilham alan bu evde, sade şıklık ön planda. Kendi dekorasyonunun mimarı olan Gülşah Hanım için "her dönem içinde severek yaşayabileceği bir dekorasyon, trend dekorasyonlardan daha önemli". Evlerine taşınalı henüz 1 ay olmuş. Evlerini dekore ederken en büyük öncelik çocuklar. Onların özgürce hareket edebilecekleri bir ortam planlamışlar.

Evlerinin dekorunda eşinin tek bir ricası var: Duvarları olduğu gibi bırakmak. Oysa Gülşah hanım aksesuar kullanmayı seviyor. Eşini de kırmadan evine aksesuar katabileceği başka yerlere bakmış. Duvarların boşluğunu kendi el emeği kırlent, runner ve paspasla doldurmuş. Çok da hoş olmuş!

Evin dekorasyonunda genel bir felsefe var: sade ve şık. Bu yüzden nötr tonlar kullanılmış. Nötr tonlara eklenen gold detay ve ahşaplar ile ortama hareket katılmış. Country olur da nostalji olmaz mı? Kullanılan eskitme ve işlemeli aksesuarlar, gerekli olan nostaljik dokunuşları güzel bir şekilde sağlamış.

"Mutfağın ve balkonun yeri ayrı" diyor ev sahibimiz. Bu alanlar, dekore edilirken keyifli zaman geçirmek temel kıstas. L tipi işlevsel mutfak, dolaplardan tezgah ve tezgah arası seramiklere beyaz renk seçimiyle kullanışlı ve ferah. Katlamalı perde, geometrik desenli halı, metal avize ve sandalyeler mutfağı tamamlayan detaylar..

Bu evde bizi kapitone koltuklar, damask desenler, lukens ayaklar, örgü halılar, eskitmeler ve bolca ferforje aksesuarlar karşılıyor. Özellikle sade şıklıktan yana olanların ilham alacağı çok şey var burada. Artık bu kadar söz yeter deyip şimdi bu güzel eve konuk olma zamanı.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin birbirinden güzel sunumlar paylaştığı Instagram adresi: @gulhaahey 

Mobilyalar için İnegöl Mobilya ve İstikbal tercih edilmiş. Beyaz çocuk odası Ikea,; krem çocuk odası Çilek Mobilya; aksesuarlarda ise Ikea ve Lınens imzası var.