Gri ve krem ikilisi, aksesuarların rahatça öne çıktığı, modern stilde bir salon için iyi bir ikili. Bu renklerin biri sıcak, biri serin. Bu ikili arasında geçişler, ortama denge getirmek için önemli. 

Ev sahibimiz salon dekorasyonunda bu uyuma yer verenlerden. Modern stilde, sofistike bir ortam tasarlarken, evinin sevdiği parçalarla dolu olmasını istemiş. 

Hayatın her anından keyif almaya çalışan bir ev sahibimiz var. Bu evine de yansımış.

Monotonluğa pek yer yok. Her köşede abartısız, ama detaylı seçimler ön planda. Lazer kesim halı ve kapılar, çıtalarla hareket kazanan duvarlar, bol bol aksesuar ve zevkli, modern stil avizeler.. Bu evde dekoru kendine has yapan pek çok seçim var.

İki farklı kanepeden oluşan takımlar ile uyum yakalamak zor iş. Ama ortak bir noktada buluşunca da tadından yenmiyor. Bu salonun farklılıklardan uyum planına iki farklı kanepe kullanımı cuk oturmuş. Siyah, beyaz çizgili berjer ise şahane! Diğer kanepelerle kırlentler kullanımı ile de birleşmişler.

Metal ayaklı dresuar ve üzerinde çerçeveli ayna ev sahibimizin evinin en sevdiği bölümlerinden biri olan antrede. Yine lazer kesimli aynalar ve çıtalarla dekore edilmiş duvarlar antre ve hol dekorasyonunun önemli parçası. 

Bu evden tüm kareler ev sahibimizin Instagram blogu @bnmevimm 'de. Buyrun konuk olalım..