İstanbul Beylikdüzü'ne yeni ev, yeni başlangıç, yeni dekorasyon denerek dekore edilmiş bir eve doğru uzanıyoruz. Ev sahibimiz evinde keyifli zaman geçirmeyi pek seviyor. Evde zaman geçirmek tabi güzel, ama bir de o ev güzel olunca tadından yenmiyor. Ev sahibimiz acele etmeden, sırayla eksiklerini tamamlamış. Yavaş yavaş eski evinde kullanıp artık sıkıldıklarına veda edip, sevdikleriyle yola devam demiş!

Evin renkleri genellikle sıcak tonlarda. Özellikle de salon. Kahverengi salonun ana rengi. Fazla da vurgu renk kullanmamış. Kahverengiyi açık renkli halı ve duvar ile açmış.

Chesterfield kanepelerin her daim lüks ve klasik bir hisleri var. Bu salonun koltuk takımındaki gibi modern formlar ise klasik chesterfield'ları bugüne taşıyor. Biraz eskiye, biraz bugüne ait bir tasarım ortaya çıkıyor!

Avizeler yeni. İki tane gösterişli avize kullanmış ev sahibimiz. Spot aydınlatmalar genel aydınlatma işlevi görüyor. Lambader ise salonun zaten davetkar dekorasyonu için en uygun seçim. Akşamları lambaderin loş aydınlatması yanında uzanıp, günün yorgunluğunu atmalık bir ortam..

Mutfağa gelirsek..

Mutfakta ev sahibimiz iddialı. "Evde zamanımın en az dörtte biri mutfakta" diyor. Modern stil gizli kulplu dolapların ahşap ve krem iki renkte seçilmesine bayıldık. Hem sade, hem de sıcak bir tasarım olmuş. Karşıda ekstra dolaplar ve masa için de bir alan var. Bunların yanında açık raf ünitesi ile alanı sıkıştırmayan bir depolama alanı kazanılmış.

Bu keyifli evden tüm kareler ve ev sahibimizin ev alışverişi Instagram hesabı @yenievim_yenihayatim 'da. Fikirleri de duymayı isteriz! 

Buyrun konuk olalım..