Üst sınıf kalitesini yakalamak için bazen sadece aksesuar kullanmak yeterli. Burcu hanımın şimdi konuk olduğumuz evi bunun kanıtı! Ana parçalardaki sade seçimler, zengin aksesuar koleksiyonu ve duvar detaylarıyla lüks bir his kazanmış.

Tabi aksesuarlarla göz alıcılık yakalarken seçtiğiniz aksesuarların önemi büyük. Özellikle metalikler, kromlar, bakır ve altınlar, parlak yüzeyleriyle kullanıldıkları her alana şık bir his katmalarıyla ünlüler. Tabi mor, lacivert, zümrüt ve siyah gibi asaletin simgesi renkleri de unutmamak lazım..

Burcu hanım koltuk ve mobilyalarında düz hatlara sahip, sade ve konforlu parçalar seçmiş. Bırakmış aksesuarlar şov yapsın. Uzun şamdanlar, çok kollu şamdanlar, aynalı tepsiler, krom mumluklar, kristal objeler, şahane yapay çiçek arangmanları ve daha neler neler.. Hem sehpa üzerileri, hem masa ortasında şık aksesuarlar var. Ev sahibimizin kombinlerinden fikir toplamada fayda var!

Duvarda çıtalarla duvar dekorasyonu yapılmış. İster içlerine çerçeve, ister böyle sade dekora biraz detay katmanın iyi bir yolu. Burcu hanım birkaç ayna çerçeveli tablo kullanmış çıtalar içinde. Daha da zenginleştirse mi, böyle sade mi bıraksa? Fikirlere de açık!

Ev sahibimizin bu dekore ilham veren görselleri paylaştığı Instagram hesabı @burcukizinblogu 'na uğramadan geçmeyin. Buyrun konuk olalım..