Şehir içinde dubleks bir apartman dairesi dendiğinde, pek çok kişinin aklına sade ve modern bir dekorasyon geliyor. Neslihan hanımın evi ise bu düşüncenin anti tezi!

Son dönemde "az daha çoktur" düşüncesinin peşinden giden minimalizm fırtınalar estirse de, her zaman, herkes için az daha çok değil. Her şeyin fazla fazla olduğu mutlu bir kaos, tam da sevdiği şeyleri her zaman gözünün önünde tutmak isteyenlere göre. Neslihan hanım da evinde bu mutlu kaosu sevenlerden biri. Her evin sahiplerini yansıttığına inanıyor. Kendi evini de çok sevdiği doğayla, bitkilerle, canlı renk ve desenlerle dolduruyor. Hatta bu bitki işi öyle bir hal almış ki, evi adeta şehir içinde bir orman. 

Mobilya ve aksesuar seçimlerinde modern rustik görünüm hakim. Konfor her daim ön planda. Rustik parçalar ise, eve adım atar atmaz insanı sanki bir kır evine götürüyor. Doğal ahşap mobilyalar cilalanamış, ağaç formları hala üzerlerinde. Kütükler sadece mobilya olmamışlar. Kesitleri duvarda duvar dekoru, büyük parçaları yer üstü aksesuarı. Tüm bu doğal ağaç işler Kastonya Wood Design'dan.

Neslihan hanımın dubleks evinde, üst kata adım atar atmaz ilk dikkat çeken şey bitkiler olacak. Birkaç saksı, içinde sukulentlerden bahsetmiyoruz. Büyüklü küçüklü, yer üstünde, tavandan sarkan, sehpaların üzerlerini ele geçirmiş bitkiler.. Öyle çoklar ki, adeta kendi bağımsızlıklarını ilan etmişler. 2 çocuk, 2 ebeveyn ve bir sürü çiçeğin yaşadığı bir ev burası.

Evini tasarlarken en çok da Pinterest'te gördüğü görsellerden ilham almış ev sahibimiz. Zaten evde Pinterest vari köşe çok. Özellikle de yatak odası dekorasyonu her açıdan ayrı bir fotojenik. Unutmadan, yatak odasındaki duvar dekoru için alkışlar Neslihan hanımın 8 yaşındaki oğluna gidiyor. Sokaktan bulduğu eski bir kapağı sen seversin diye annesine getirmiş. Annesi de bunu değerlendirmiş. Bunu görüp annesini hatırlaması güzel, annesinin zevkini bilmesi ayrı bir güzel. Hayırlı evlat dediğin böyle olur! 

Neslihan hanım, evinde küçük değişiklikler yapmayı, yeni renk, yeni desenler eklemeyi, yeni yeni bitkiler evlat edinmeyi, kısaca dekoru ile haşır neşir olmayı çok seviyor. Modern rustik evinde, özgün bir dekorasyon için ilham arayanlara fikir verecek, şahane bir tasarım var. Instagram'da @nesliinwonderland hesabından harikalar diyarına göz atmayı unutmayın. Devamı fotoğraf detaylarında, buyrun bu zevkli eve konuk olalım..