Muhteşem Gatsby filminden mi etkilendik nedir, 1920'ler Amerikasında popüler olan tasarım anlayışı Art Deko, son dönemde evlerde yerini almaya başladı.

Art Deko stilde güçlü renkler, geometrik şekiller, kaliteli kumaşlar, genel bir lüks hissi ve tabi ki aynalar var.

Şimdi konuk olduğumuz bu Sakarya evi, bu stilin göz kamaştırıcı etkisiyle şekillenmiş. Ev 5+1 dubleks bir ev, bu stil en çok da salonda hissediliyor.

Mor, sofistike bir renk seçimi. Lüks kumaşlar mor renkte kullanıldığında en sade alan bile birden bire zenginleşebiliyor. Bu evin salon dekorasyonunda bu renk, vurgu renk olarak seçilmiş. Gri ise hoş bir tamamlayıcı.

Mobilyaların formları Art Deko esintileri dekora taşıyor. Tekrarlayan geometrik biçimler ayna detaylarla beraber tam da bu stilin ürünleri. Dekoratif aksesuarlar konusunda da cömert davranan ev sahibimiz, hem yer üstünde, hem de konsol ve sehpalarının üzerinde bolca dekoratif aksesuar kullanarak dekoruna kimlik katmış. Mobilyalar Sakarya Fuar Mobilya'dan. 

Bu göz alıcı ev, lüks ve göz alıcı dekor severlere güzel fikirler verecek. Ev sahibimizin evi, kahve sunumları ve hayatından kareler için Instagram hesabı @evadekoring 'e de göz atmayı unutmayın. Buyrun evine konuk olalım.