Daha önce konuk olduğumuz bu evin farklı odalarında farklı stiller, bambaşka renk paletleri ile buluşmuştu. 

Ev sahibimiz dekorasyona çok meraklı bir öğretmen. Eşinin daha önce kendi yaşadığı bu evde tadilat yaptırmış, ortak zevkleriyle yeni bir ev dekore etmişler.

Başarılı bir ev dekorasyonunda tabi estetik önemli. Ama estetik kadar ferah hissettiren, gözün takıldığı detaylar olmayan, iyi planlanlanmış bir sonuç da lazım.

Ev sahiplerimiz için iyi tasarlanmış dolaplar kullanmak önemli. Ortalıkta fazlalık görmemek için her şeyi önceden düşünmüş, dolaplarını buna göre yaptırmışlar. Bir vestiyer var ki dillere destan. Ütü masası, süpürge, sepetler, kovalar, kısaca fotojenik bir evde oradan oraya saklanan tüm şeyler bu dolabın içinde güzel bir kapağın ardında gizlenmiş.

Banyo girişinde bir dolap yaptırılmış. Çamaşır makinesi yanında ekstra bir sepet kullanmaya gerek kalmadan, sepet dolabın içine gizlenmiş. Üst kısım ise, yine temizlik malzemelerinin konabileceği bir dolaba ayrılmış.

Banyoda farklı bir tasarım var. Siyah-beyaz banyo nasıl daha ilginç hale getirilebilir? Biraz yukarıya bakmak, çizginin dışında düşünmek lazım. Tavan siyaha boyanmış. Spot aydınlatmalar ile farklı bölümler aydınlatılarak adeta teatral bir hava kazanılmış.

Bir diğer öncesi/sonrası dönüşüm ise holden. Kapılar ve dolap değişince alan nasıl da birden aydınlanmış. Siyah-beyaz çizgili duvar kağıdı önünde pembe minik dresuar dekora yine drama katan bir dokunuş.

Ev sahibimiz sadece kendi evini ve ev düzenini değil, ilham aldığı dekorasyon görsellerini de Instagram hesabı @birtatlidekorasyon 'da paylaşıyor. Buyrun konuk olalım..