Canlı mevsim çiçekleri, evi sarıp sarmalayan mis gibi çay kokuları, sadece gözle değil dokunduğunda da doğallığını hissettiren materyaller ve bunların hepsi bir araya geldiğinde içinde yaşayanlara mutluluk veren bir ev.. Pınar hanımın evinin her bir detayını çok sevdik. Modern, doğal dekorundan alınacak harika fikirler var!

Ev sahiplerimiz yavaş yaşamayı seviyor, günlerini küçük mutluluklarla doldurmaya, anın tadını çıkarmaya önem veriyorlar. Evleri de bu hayat felsefelerinin birebir yansıması olmuş. 

Pınar hanım Ankara'da yaşayan bir Edirneli. Evlerini, kısa süre önce kapsamlı bir tadilat ile yenilemişler. Bu tadilat sürecinde stil, malzeme seçimi ve iç mekan planlanlanması her detay kendilerine ait..

Modern mi, country mi, rustik mi, bu tercihleriniz her biri Pınar hanım için oldukça kafa karıştırıcı olmuş. Sonunda ortaya çıkan ise hepsinin biraz harmanı. Kulpsuz, modern parlak kapaklı dolaplar, ahşap gibi doğal dokunuşlarla sıcaklık kazanmış. Kendini tek bir stil ile limitlemeden pek çok farklı tarzdan sevdiklerini almış Pınar hanım.

Dekor doku yönünden çok zengin. Jüt kumaşlar, hasırlar, cam ve pirinç, ahşap, kadife ve post dokusu farklı yerlerde yer almış. Ev sahibimizin dekoruna ilgi çekiciliği sadece renk ve aksesuarlarla değil, dokularla da katmış.

Pınar hanımın tariflerini, hayatını, görüp öğrendiklerini paylaştığı internet sitesi 'ne göz atmayı unutmayın. Devamı fotoğraf detaylarında.. Buyrun konuk olalım.