Parlak zeminler, hem aksesuarlarda, hem büyük parçalarda aynalar, gümüşler, payetli kumaşlar ve bolca ışıltı. Hamide hanımın evinin her köşesi ayrı göz alıyor. Ev sahibimiz için estetik her zaman ön planda. Kendi deyimiyle tam bir dekorasyon aşığı!

Gri ve beyaz bu gösterişli dekor için sakin bir arka plan oluşturmuş. Hamide hanım için hiç bir zaman az daha fazla demek değil. Aksesuarları kullanmayı, dekorunda yeni renk ve aksesuarlarla konsept köşeler oluşturmayı, aynı parçaları farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Tabi dekoratif obje konusunda eli bol davranınca, kalan detaylarda sadeliği tercih etmiş.

Aynalar, evin en çarpıcı unsuru. Dresuar gibi aynalı mobilyalar da kullanılmamış. Duvarda parçalı aynalar ve aynalı çerçevelere de yer verilmiş. Aksesuarlar ise aynaların ışıldadığı yerler. Vazolar, objeler, tepsiler, şamdanlar.. Aynalı parçalar gümüşlerle bir arada, çok da şıklar!

Hamide hanımın evi ışıltı severlere ilham verecek. Evinden kareleri aynı zamanda Instagram hesabı @hamides_home 'da paylaşıyor. Buyrun konuk olalım..