Dilek hanım evinde beyazı ana renk seçip, vurgu tonlarla dekoruna kimlik katmayı, farklı renk, desen ve dokularla oynamayı seviyor. Daha önce konuk olduğumuz evinde bu açık tonlar, mor renk ile sofistike bir görünüm kazanmıştı.

Bu ev ise Eskişehir'de yazlarını geçirdikleri evleri. Hala diğer evlerini de kullanıyorlar. Burada yaşam çok keyifli. Eskişehir'in Adalar semtinde aşağı iner inmez bir kitap cafe, bir de kahvaltıcının olduğu bir sokak.

Ev kutu gibi, kullanışlı ve keyifli. Fazla eşya kullanılmadan, alana uygun seçimler yapılmış. Açık renkli duvar ve zeminler ile alan genişletilmiş. Aynalar dekora derinlik katmış.

Diğer evde vurgu renk mordu. Bu evde ise onun zıt rengi sarı. Yaz aylarını bu evde geçirdikleri için yazın enerjisine yakışan bir renk seçmiş Dilek hanım. Halı, kırlent, perde gibi tekstil ürünlerinde, aksesuarlarda bu sarı vurgular yer bulmuş. 

Mobilya Özgül Mobilya, halılar Halıcı Faruk, dekoratif şömine Koçtaş, duvar aynası ve diğer aksesuarlar Mega Home'dan.

Dilek hanım aynı zamanda balkonu ve aksesuarları konusunda da yeni fikirler bekliyor. Evi ve hayatını ise Instagram hesabı @aksaridilek 'te paylaşıyor. Buyrun konuk olalım..