Genç bir çiftin her köşesinde kendi emeklerinin olduğu evlerine misafiriz. Ev sahiplerimiz İzmir'de yaşayan Mehmet bey ve Fatma hanım henüz 2 ay önce evlenmiş. Mehmet bey İzmir'de hızlı tren kullanıyor, bir makinist. İşinden arta zamanlarda uğraştığı ev dekorasyon işleri hobilikten çıkıp meslek haline gelmiş. "Eşim bu tarz dekorasyonları araştırır, tasarlar; bense yapmada iyiyimdir" diyen Mehmet bey, eşi Fatma hanımla beraber harika bir takım olmuş.

Kaba inşaattan aldıkları evlerini, 7,8 ay gibi bir sürede bu hale getirmişler. Nişler, asma tavan, geri tavan, mutfak tezgah arası 3d cam panel, 3d ve normal duvar kağıtları, alçı, sıva, boya badana hepsi Mehmet beyin işçiliği.. Sadece dekorasyon değil, evlerinin içinde de değişiklik yapmak isteyen ve fikir arayanlara, bu fikirlerin büyük bölümünü bu evde uygulanmış bulacak. Güzel fikirler alacağınıza eminiz.. Buyrun konuk olalım..

Mehmet bey boş zamanlarında bu işlerle uğraşmaya devam ediyor. İlgilenen için iletişim bilgileri şu şekilde: Mehmet Necipoğlu -0537 524 22 41