Koyu gri ve mor rengin ana renkler olarak seçildiği bu Eskişehir evi, zemin ve mobilyalardaki açık renklerle aydınlanıyor. Mor rengin asil ve gösterişli hissi, duvar aksesuarları, dekoratif objeler ve bolca ayna ile pekişiyor.

Nurcan hanım dekorasyonunda cazibeyi seviyor. Monoton bir sonuç istememiş; farklı köşeler, farklı parçalarla ilgi çekici bir ortam yakalamış. Eminiz eve adımını atan herkes, her bir köşeye odaklanmak, detayları ayrı ayrı incelemek istiyordur.

Salonda ana renk seçimleri oldukça koyu. Denge, Nurcan hanım için önemli. Duvar, kanepe ve halılardaki koyu renk seçimlerini açık renkler kullanarak vurgulamış, alanın fazla basık hissettirmesini önlemiş.

Sergilerde, tabloların öne çıkmasını sağlayan bu çarpıcı renkler, Nurcan hanımın dekorasyonunda da aksesuarları öne çıkarıyorlar. Duvarda parçalı aynalar ve mekanizmalı ayna saat, gösterişli avizeler, fotoğraflar, duvar dekorları ve şamdanların başı çektiği şık dekoratif objeler, bunların hepsini zevkle ve uyumu sağlayarak dekorunda kullanmış ev sahibimiz.

Mutfakta modern stil hakim. Gizli kulplu, parlak beyaz dolaplar, beyaz tezgah ve metro seramiklerle modern bir görünümde.. 

Mobilya ve aksesuarların büyük bölümü Avrasya Mobilya'dan alınmış. Buyrun bu şık eve konuk olalım..