Gözde hanım çevresini kendisine güzellikleri hatırlatan şeylerle doldurmayı, dekoruna kişisel dokunuşlar eklemeyi ve bitkileri, ışığı, renkleri, sürekli değişen dekoruyla kendileri ile beraber yaşayan bir ev tasarlamak istemiş. Sonuç ise şahane! 

Modern stilde dekore ettiği evinde, ara ara beklenmedik parçalar kullanmayı, rustik ve endüstriyel stilleri aralara katmayı, kullanılmayan köşeleri farklı şekillerde değerlendirmeyi seviyor. Evde fotojenik pek çok köşe var! 

Mutfakta karatahta boya ile boyanmış duvar ve önünde metal bar sandalyeleri ile dekore edilmiş bölüm, üçüncü dalga kahvecilerden bir kare gibi.. Ev sahibimiz kusursuz olma kaygısında değil; gelişigüzel yerleştirilmiş fotoğraflar, baktığında kendine motivasyon veren sözler evin her köşesinde..

Açık mutfaklı salon, iki alanda bir bütünlük yakalama düşüncesiyle tasarlanmış. Siyah, beyaz ve gri, evin ana renkleri. Duvarlardan, ankastre seçimlerine bu uyum devam ediyor. Modernist pop art desenler, geometrik çizgiler, ahşap ve metal mobilyalar bu tasarıma cuk uymuş.

Gözde hanım için bazu şeyleri kendi yapmak büyük keyif. Özellikle de pipetlerden yaptığı projelere bayıldık! Duvar dekoru, şamdan, mumluk, çılgın fikirlerle pipetleri değerlendirmiş. Biri beni durdursun, yoksa yakında aa bunu değerlendirmesem olmaz diyerek evin her köşesini dolduracağım diyor gülerek. 

Evinden tüm kareler, projeleri ve hayatı @gozdelice_53 'de. Hadi buyrun evine beraber konuk olalım..