Sıradışı seçimler, cesur renkler.. Fidelya hanımın evinde avangart stilde, gösterişli ve şık bir dekorasyon hakim. Ev sahibimiz zaten sadece evinde değil, giyiminde de ışıltıları, özellikle de Swarovski taşları çok seviyor. Evini tasarlarken de bu ışıltıları dekoruna taşımak istemiş.

Sıradan hiç bir zaman kendisine göre değil. Mobilyalarını özel yaptırırken klasiğe modern bir yorum getiren avangart stilde mobilyalar tercih etmiş.

Salonda kadife kumaşlar, zümrüt yeşili ve beyaz uyumunda. Zümrüt yeşil kanepelerin hareketli formları dekora futuristik bir his katarken, diğer kanepe oymalı tacıyla oldukça klasik bir modelde tercih edilmiş. Karşılıklı iki duvarda aynalar var. Biri boydan boya parçalı ayna, diğeri ise 3'lü ayna seti ve baklava kesimli ayna kapaklı kapı..

Aksesuarlarda aynalı tercihler ön planda. Alan çok geniş olunca, yer üstü aksesuarlar kullanımına yer kalmış. Yapay çiçekler gösterişli, kullanımları dekora zenginlik katıyorlar.

Fidelya hanımın sıradışı evine konuk olmadan Instagram hesabında da kendini takip edebileceğinizi hatırlatalım. @fidelyayaran hesabının adı. Buyrun konuk olalım..