Yeni evli bir çiftin gustosu olan evlerine konuk olurken, detaycılığın, özenin, yaratıcılığın nasıl da keyifli yaşam alanları ortaya çıkardığını bir kez daha görüyoruz. Bu ev, mobilya mağazasından mobilyaların seçilip, olduğu gibi yerleştirildiği bir ev değil. Detaylar, aksesuarlar, desenler, kitaplar ile yaşayan, ev sahiplerimize ait bir ev..

Ayşe hanım kahve tutkunu bir kitap kurdu. Bu ikisi yanında olunca evde zaman su gibi akıp geçiyor. Evde kendine yeni köşeler oluşturmak büyük keyif. Her yerin tadını çıkarmayı seviyor. 

Salonda, evin geneli gibi sıcak bir atmosfer hakim. Masif ahşap mobilyalar, bronz metal ayaklı; endüstriyel değil, sıcak bir görünüme sahipler. Koltuk takımı olarak aynı formda ikili, üçlü, tekli kullanılmamış. Hem renkler, hem stil olarak başka parçalar kombinlenmiş. Chesterfield ve modern kanepeler, yine farklı formda bir berjerle bir aradalar. Bu oda sohbet odası. Dolayısıyla tv yok. Odak noktasında dikkat çekici bir duvar kağıdı kullanılmış.

Hem renkleri, hem stiliyle eklektik esintiler taşıyor Ayşe hanımın evi. Sevdiği şeyleri hayatında istemiş. Kendini stil ve renk uyumlarıyla sınırlamamış. Çok da iyi yapmış!

Mobilyalar Ankara Siteler Gesd Mobilya'dan. Aksesuarların her biri başka yerler, başka zamanlardan..

Ev sahibimizin sadece evi değil, yazdıkları, sofraları, kahveleri ve hayatından kareler Instagram hesabı @onecoffeeonebook 'da. Buyrun konuk olalım..