Ev sahiplerimiz yeni aldıkları bu evde kapsamlı bir tadilat işine girişmiş; bu süreçte tüm işi ustalara bırakmadan kendi emeklerini de ortaya koyarak yaşamaktan mutluluk duyacakları bir ev tasarlamışlar.

Elçin hanımın mutfak masalarını dönüştürerek tamamladıkları modern mutfaklarına kısa süre önce konuk olmuştuk. Şimdi sıra evin diğer bölümlerinde!

Siyah ve beyaz dekorun odağında.. Bu ikili arasındaki keskin geçişlerden kaçınmak adına duvar renginde gri kullanılmış. Kontrast azaltılmış, göz rahatlatılmış.

Duvarlar pek çok detay ile dolu. Çıtalardan çerçevelerle yapılan bu duvar dekorları, dekoru uygun maliyetlerle şıklaştırmanın en iyi yollarından biri. Hem salon, hem hol boyu çıtalarla dekore edilmiş. Bu çıtalar içine tablolar, çerçeveler, dekoratif aynalar, saat ve tv yerleşmiş. Çıtaların yapımı ve duvarların boyaması ev sahiplerimizden. Çok da iyi bir fikir ve uygulama!

Salonda konforlu ve keyifli bir ortam var. Orta sehpa ikinci el olarak alınıp, beyaz koltuklara kontrast oluşturacak şekilde siyaha boyanmış. Odak noktasında bir tv sehpası kullanmak yerine şömine tercih edilmiş. Odaya sıcacık bir his katan bir dokunuş..

Yemek bölümünde yine duvar dekorları mevcut. Çerçevelenmiş baklava ayna, büyük boyutlu saat buranın dikkat çekici aksesuarları. Yemek masa, sandalyeleri metal ayaklı, modern stil bir takım.

Banyonun nostaljik ve modernin karışımı bir dekorasyonu var. Seramikler Seramiksan'dan. Duvarda gri ile modern, zeminde desenli karolar ile nostaljik seramikler kombinlenmiş. Siyah kulplu ahşap dolaplar, siyah çerçeveli duşakabin hep uyumlu ve göze hoş gelen seçimler.. Buyrun sözü devamına bırakalım, bu keyifli eve konuk olalım..