"Bir eve, bir odaya baktığımda mobilyalar değil, bir ruh görmek isterim" diyerek, her köşeye kendinden bir şey katmaya çabalayıp, her detaya kendini mutlu eden parçalar eklemiş ev sahibimiz.. Her şey tam istediği gibi olmuş mu? Elbette ki hayır. Ama kusurlara takılmamış; bunları farklılık olarak görmüş, sonuçtan da çok mutlu olmuş.

Şimdi gururla söylüyor. Bu evden bir tane daha yok. Her detayı kendi hayalleri, kendi zevklerinin vücut bulmuş hali..

Evin nostaljik, biraz da klasik bir ruhu var. Country stilde mobilyalar, her odada farklı renkler, farklı aksesuarlarla tamamlanmış.

Mutfak country ve klasik stillerin harmanı bir tasarıma sahip. Dolaplar, vitrin her parça özel yapım. Ev sahibimiz sunumlara meraklı; hatta Instagram hesabında bunu bir iş haline de dönüştürmüş. Tabi bu merak, bolca sunum elemanı demek. Neyse ki hepsine yetecek kadar çok dolap var..

Salon, ev sahibimizin annesinin değimiyle sonbaharı anımsatıyor. Zarif çizgilerde country stil mobilyalar, bordo ve yeşil renklerde. Ahşap ve bu sıcak tonların bir araya gelişi, gerçekten de sonbaharı hatırlatıyor.

Mutfak Topaloğlu Mobilya'ya özel yaptırılmış. Halı Madame Coco'dan, ankastreler Franke'den. Salon mobilyaları Trabzon Armoda Mobilya'dan. Yatak odası mobilyaları ise özel yapım. Black Home İç Mimarlık tarafından yapılmış. Evin tüm avizeleri Trabzon Cağ Aydınlatma'dan, aksesuarlar ise My Home Trabzon'dan. 

Ev sahibizin artık bebeği gibi olmuş @pastel_dukkann isimli bir Instagram hesabı var. Orada günlük hayatını şiirsel bir dille anlatıyor. Göz atmayı unutmayın.. Buyrun konuk olalım..