Bu gezimizde iki profesyonelin elinden çıkma, inanılmaz keyifli bir atmosfere sahip bir eve konuğuz. Ev sahiplerimiz yeni evli bir çift; ikisi de iç mimar. Durum böyle olunca renkleri, desenleri ve dokuları ustalıkla kullanıp, yaşaması keyifli bir ev dekore etmeleri çok da zor olmamış. Detaylara gösterilmiş özene bayıldık!

Evin koltuk, mobilya ve masa gibi ana parçaları kendi tasarımları.. Sehpalar ve yatak odası hazır olarak alınmış.

Renk seçimi ev sahiplerimiz için önemli. Özellikle de küçük ev dekore edenlerin, renkleri seçerken ekstra dikkatli olmalarını öneriyorlar. Az eşya, az renk kullanarak işin çok daha kolaylaştığını kendileri de tecrübe etmişler.

Kendi evlerinde mobilyalar metal detaylı ahşap ve beyaz tercih edilmiş. Aksesuarlarda doğayı, doğallığı kendilerine hatırlatacak parçalar seçmişler. Dallar, hasır sepetler, kuru çiçeklerden aranjmanlar ve ahşap şamdanlar bunlardan birkaçı. Evin renkleri biraz sonbaharı anımsatıyor. Turuncular, sarılar, kırmızılar grilerin serinliğine inanılmaz sıcak bir his katmış.

Çok fazla parlak, bitmiş bir görünüm istemeyince, mobilya detaylarında ahşaba metaller eşlik ediyor. Modern endüstriyel bir hava yakalanmış.

Ev sahibimizin evine konuk olmadan önce, her gün mutlu olma sebeplerini şairane bir şekilde paylaştığı Instagram profili @hergune1_not 'a da göz atmayı unutmayın diyoruz. Buyrun konuk olalım..